Om Oss

Vår gründer

En Oslo-basert nettbutikk grunnlagt tidlig i 2023 av den britiske kjærlighets-innvandrer Justine Bodegård, Snyggelig er en feiring av alt som er vakkert, koselig og stilig.

Du har selvfølgelig hørt om det danske fenomenet 'hygge', kunsten å nyte små hverdagsøyeblikk i livet. Vi ønsker å introdusere den skandinaviske hybriden av det svenske ordet 'snygg' (kjekk) og det norske 'koselig' (koselig).

Med alt fra de perfekte postkassegavene, til unike smykker og interiør produkter, er Snyggelig din one-stop-shop for å finne de mest interessante og unike produktene der ute.

Så snyggelig!

Vårt merkevare

Vi jobber hardt for å finne spennende og unike produkter som du neppe finner i de største high street-butikkene i Norge, ofte velger vi små bedrifter fra hele verden og selvfølgelig også her i Norge. Vi foretrekker å velge små bedrifter fremfor de store merkenavnene som du finner hvor som helst og overalt ellers. På denne måten støtter vi små bedrifter over hele verden og omfavner kvalitet og individualitet. 

Det er det som gjør at vi, og dermed våre kunder, skiller seg ut fra mengden.

Våre kunder

Våre kunder er kreative individer som ønsker å være og se ut som seg selv. De har en gjennomtenkt, unik tilnærming til interiør og harmoni i hjemmet, samt en følelse av eventyr i plaggene de har på seg. De er ikke påvirket av mote, selv om de verdsetter personlig stil. Målet vårt er å overgå enhver forventning på uventede måter, ved å lytte til kundene våre og søke inspirasjon fra fellesskapet vårt.

Våre tjenester

Ikke bare tilbyr vi vakre og unike gaver, vi tilbyr også gaveinnpakning og kortskriving. Hvis du er sent ute med å sende et bursdagskort til en venn - ikke bekymre deg! Vi kan håndskrive og legge ut kortet ditt direkte til mottakeren.

For oss er tjenesten en del av produktet og den må være perfekt.

 

Hvis det er noe på nettsiden vår du liker som ikke lenger er på lager - ta kontakt, vi kan kanskje få tak i mer, bare for deg. Eller kanskje det er noe du vil se på sidene våre? Ta gjerne kontakt, vi tror på vennlighet og samarbeid.

Alltid gode ønsker,

×