Gaver direkte til mottaker

Vi lever alle travle liv, og til tross for de beste intensjonene husker vi noen ganger viktige datoer for sent - spesielt når det gjelder å finne og sende den perfekte gaven. 

Vi tilbyr muligheten for deg å finne den perfekte gaven, og sende den direkte til mottakeren. Vi kan til og med pakke den inn i en vakker gave og skrive kortet til deg for hånd. Vi tilbyr et personlig preg som ingen av de store highstreet-butikkene kan tilby, når det kommer til å sende en gave direkte - vi vil sørge for at mottakeren din føler seg viktig og ivaretatt når de åpner den vakkert innpakkede gaven sin, se hva du har valgt for dem, og les det håndskrevne kortet med dine egne ord.

Noen tror kanskje at det kan være upersonlig å sende en gave direkte fra et nettsted. Men det kan være personlig å sende en gave de vil elske direkte, hvis du gjør det gjennom oss her på Snyggelig. Små detaljer, som vakkert innpakningspapir, og håndskrevne kort hjelper det å føles som om du har sendt gaven med dine egne hender.

Bare pass på at du velger kortskrivingstjenesten med kortet ditt, og gaveinnpakningsalternativet i kassen. Vi gjør resten.

Bursdagsgaver, jubileumsgaver, kondolanser og enkle 'jeg tenker på deg'-gaver. Vi har gjort det enkelt for deg å velge fra våre nøye kuraterte gaver, og få dem sendt direkte til noen, med et håndskrevet kort fylt med dine egne ord. Vi vil til og med pakke den inn vakkert for deg for å sørge for at din spesielle person føler seg bortskjemt på den måten de fortjener.

For å sende din valgte gave direkte, skriv en lapp i kassen med anledningen og meldingen din til mottakeren. Da tar vi det derfra.

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×