Søte gaver til under 200kr

 Det er ikke noe galt med å splurge i høytiden. Men hva om vi fortalte deg at det ergaver til under 200kr som virker overdådige uten å koste en formue? La denne gjennomtenkte og overraskende rimelige listen over rimelige gaveideer være ditt juleveikart.I guiden vår finner du en samling gaver til flere mottakere.Hvis du tror vi går foran oss selv her, tenk om igjen. Høsten har kommet og vinteren henger ikke så langt etter. Det beste du kan gjøre er å få et forsprang slik at du ikke leter etter gaver i siste liten denne høytiden. Så fortsett, kjøp vår liste oversøte gaver under 200kr. La gaveutdelingen begynne!


La gaveutdelingen begynne!

Gavetip 1!

Hvis du kjenner noen som liker å hengi seg til luksuriøs hudpleie, kanskje de vil sette pris på 100% naturlig og organisk kokosolje fra det franske merket Baiobay. Beroligende, utjevnende og full av vitaminer er den enestående skjønnhetsbehandlingen for alt fra hår til fingertupper .- og det koster kun 158kr! Et ekte luksuskupp til en ikke-luksuspris.

Gavetip 2!

For den koselige hjemmeelskeren vil vi anbefale en keramiskkaffekopp som gave. Hvis de vanligvis liker en americano, hvorfor ikke skaffe dem en gingham-mønstret keramikkkopp - et gladere trykk du ikke finner. Eller for espressoelskeren er et sett med espressokopper med følelser en sjarmerende gave!

Gavetip 3!
For en venn som alltid haster, hvorfor ikke gi dem en oppmerksomhetsgave som en pakke med stresskort? En morsom gave som hjelper dem å slappe av og fokusere på de viktige tingene - som å henge med deg til eksemple

Gavetip 4!

For en glamorøs venn, hva med et nydelig par fargerike cocktailøredobber? Disse magiske baguette-øreringene er en flott gave og for kun 199 kr er den store stilen på et lite budsjett. 

Gavetips 5!

Et supersøtt kawaii korsstingsett, med et soppmønster perfekt for nybegynnere eller entusiaster som ønsker et raskt morsomt prosjekt.

Alt du trenger for å lage dette mini Kawaii-stilen sopp korsstingmønsteret er pakket pent inn i denne fyrstikkesken for bare 145kr! Supersøt!

Søte gaver til under 200kr

Hvis du tror vi går foran oss selv her, tenk om igjen. Høsten har kommet og vinteren henger ikke så langt etter. Det beste du kan gjøre er å få et forsprang slik at du ikke leter etter gaver i siste liten denne høytiden. Så fortsett, kjøp vår liste over søte gaver under 200kr

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×