Gaver med mening...

Vi mener det er viktig å alltid sende en gave med mening. Selv om noen ikke liker sentimentale gaver og foretrekker en praktisk gave som lett vil passe inn i hjemmet og på kontoret, er de fleste på jakt etter noe mer meningsfylt. Og gaver med mening betyr selvfølgelig noe annerledes for alle.

Enten du handler etter din beste venn, mamma, pappa, kjæreste, søsken eller noen andre nære og kjære, vil disse gavene vise seg, ikke fortelle dem hvor høyt de er elsket.

For å gjøre dem ekstra personlige for favorittpersonen din, er noen av disse gaveideene avhengige av tilpasning, så sørg for å gi ekstra tid til frakt og levering. Vi har personaliseringsalternativer som bruker navn, initialer, spesielle datoer og fødselsstener, for å gjøre disse gavene virkelig hjertevarmende. Noen av disse gavene er rettet mot kjærester, kjærester og kollegaer du er nær.

Vi har også tatt med valg for langdistanse-kjærester, livslange venner og nybakte mødre. For folk som ikke liker skreddersydde eller tårevåkne gaver, har vi også inkludert ideer de kan bruke i hverdagen. På den måten blir de subtilt minnet om kjærligheten din hver gang de skjenker en kopp kaffe eller vanner plantene sine. Uansett hvem du handler for eller hva anledningen er, er det en gave på denne listen som vil glede og overraske dem.

Gavetips 1. Personlig mamma-t-skjorte

Personlig 'Mamma siden' tskjorte - bare velg året denne mammaen ble skapt! Den perfekte gaven til en stolt mamma eller ventende mamma.

Skriv ønsket årstall i boksen som følger med så håndlager vi t-skjorten til deg for hånd på vårt Oslo-verksted og får den sendt ut innen 2 virkedager.

En morsom, personlig tskjorte gave til mamma - laget for hånd her i Snyggeligs studio i Norge. Perfekt! Disse etisk lagde, rettferdige t-skjortene kan tilpasses med året du ønsker. 

Gavetips 2. Bamse - håndsydde teposer - en supersøt gave til en ny mamma eller en babyshower

Disse supersøte teposene er perfekte for en nybakt mamma! For et herlig tillegg til en babyshower eller en liten pose med disse bamseformede teposene i et "gratulerer med graviditeten"-kortet ditt.

Økologiske earl grey teposer laget av det franske merket Tea Heritage er perfekte for et øyeblikk med avslapning og deling.

Gavetips 3. Rødmende håndlaget kaffekopp - en sjenert kaffeelsker kommer til å forholde seg til dette

En bedårende kawaii-inspirert kaffekopp, håndlaget i England på et potters hjul. En frekk liten kopp som vil gjøre noens morgenkopp bare litt morsommere. Den perfekte gaven til en kaffeelsker.

Den kan også brukes som lysestake, pyntefat eller en bitteliten plantekrukke. Søt og allsidig - for en perfekt gave!

Gavetips 4. Olla plantevanningsapparat - en gave til en innendørs planteelsker

Hvis du kjenner noen som elsker en innendørs jungel, er dette gaven til dem. Disse vakre og nyttige Ollaene er laget av terrakotta, et porøst materiale som gradvis avgir en langsom strøm av vann i plantens jord. Gir akkurat passe mengde, rett til plantens røtter.

Ikke mer død for stueplantene hvis du bestemmer deg for å tilbringe helgen på hytta! noen som elsker en innendørs jungel, er dette gaven til dem. Disse vakre og nyttige Ollaene er laget av terrakotta, et porøst materiale som gradvis avgir en langsom strøm av vann i plantens jord. Gir akkurat passe mengde, rett til plantens røtter.

Gavetips 5. Beach beige tøfler i fuskepels - en gave til introverte...

Eller ekstroverte som har vært slitne med all sosial omgang og er ute etter en seriøs hyggestund! Fra det britiske merket Fluffi introduserer vi de mykeste, koseligste tøflene med en tykk såle for ekstra komfort og slitestyrke. Fluffi supermyke tøfler er pustende, men likevel varme, det eneste problemet er å la dem være hjemme.

Gaver med mening

 Uansett hvem du kjøper en gave til, prøv å gi en gave med mening, gjennomtenkt og passende for dem. Sjekk ut resten av gaveutvalget vårt for flere lekre gaver med mening.

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×