Den Big Matcha Movement

Med mindre du har bodd under en stein de siste årene, har du sannsynligvis hørt om Matcha. Ah, bare en ny trend tror du? Det tror vi ikke. Matcha har en hel rekke helsemessige fordeler, og smaker helt utrolig! Vi er stolte over å være den første forhandleren i Norge som har inngått samarbeid med det kjente britiske matcha-merket Matcha Union, for å bringe den deiligste og mest ernæringsmessig fordelaktige matchaen til deg her i Norge.

  

Historier skaper aldri alene... det er derfor Matcha Union anerkjenner viktigheten av å skape harmoniske foreninger. Enten foreningen er blant venner, mellom oss selv og verden rundt oss, eller foreningen av matcha med vann for å skape et levende skum. Det er alltid mer enn bare en kopp te. Moderne liv handler om konstante oppturer og nedturer, raskt skiftende situasjoner som prøver å flytte oss ut av sporet vårt. Vi la merke til at med litt hjelp fra vår grønne supereliksir, kunne du finne grooven tilbake (tenk rolig energi!) og være i harmoni med det indre deg. Så kom inn og bli en del av fagforeningen. Oppdag hva og hvordan, og spør oss gjerne mer!

 

 

Men hva ER egentlig Matcha, og hvorfor i all verden skal vi drikke det?


La oss ta en titt på noen av de beste grunnene til å prøve denne matcha-trenden.

Rolig energi

Aminosyren L-Theanine formidler koffeinopptak, og gir systemet ditt en ren og konstant strøm av energi uten jitter eller krasj. Ved å stimulere produksjonen av alfa-hjernebølger gir aminosyren deg en utrolig evne til å fokusere mens du holder kortisol i sjakk, og hjelper deg å holde deg stressfri og i godt humør. Det kan bare være hemmeligheten bak hvorfor matcha er så bra !

Fylt med antioksidanter

Matcha har 10 ganger flere antioksidanter enn tradisjonell grønn te. Med 1384 antioksidanter per gram er den kraftigere enn mørk sjokolade, ville blåbær og brokkoli til sammen. Overfloden av antioksidanter og næringsstoffer renser og avgifter kroppen din og gir deg en sunn glød samtidig som den fremmer helsen til hjerne, hjerte og tarm.

Øker metabolisme og immunitet

Matchas antioksidantinnhold består av 60 % katekinpolyfenoler – den mest potente antioksidanten. Det støtter immunforsvaret ditt og bidrar til å bekjempe betennelse. Kombinasjonen av katekiner og koffein øker stoffskiftet og fremmer fettforbrenningen. Dessuten er matcha naturlig lav i kalorier og sukker, glutenfri og egnet for veganere.

Bærekraftig hentet

Vår japanske Matcha er høstet fra den første flush av blader som har de høyeste nivåene av klorofyll, noe som gir matcha dens livlige mørkegrønne farge og aminosyrer. Skyggeprosessen forbedrer konsentrasjonen av antioksidanter og næringsstoffer, inkludert L-Theanine, som maksimerer de avgiftende fordelene og søter smaken av matchaen vår.

Så dykk rett inn for en velsmakende og sunn matcha-opplevelse som garantert vil få deg til å bli med i den Big Matcha Movement.

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×