Gavetips - Perfekte gaver til høstens bursdager

Vi har gått inn i september og med den rett inn i høsten. Og la oss være ærlige, vi er helt klare til å dykke inn i en verden av koselig stemning, kanel-krydret-alt og en verden med hygge! Denne (utrolig) våte norske sommeren har fått oss til å glede oss mer og mer til høstens klare, tørre dager - på et kontor omgitt av lekre krus, hudpleie og vakker høstmote, kan du virkelig klandre oss?

Høsten er en fin tid å ha bursdag på, mellom sommer og jul er det deilig å ha noe å se frem til og planlegge mot. Og høstbursdager er VELDIG gøy å kjøpe til! Vi har satt sammen et utvalg av våre beste gaver til høstens bursdager, som du kanskje synes det er vanskelig å motstå selv.

Enten din BFF er en oktoberbaby eller kjæresten din bursdag faller midt i november, har vi raslet opp en haug med fantastiske gaveideer som de garantert vil elske.

Gavetips 1. 'It's cold outside' keramikk krus, uten hank.

Den perfekte koppen til hjemmet eller hytten.

En mimisk designet, håndlaget kaffekopp uten hank- perfekt for å varme opp hendene mens du spenner den varme drikken. 

Laget med mye hjerte og sjel, av et lite keramikkfirma fra Portugal. Kjærlig produsert, disse fantastiske koppene laget for hånd og en flott ny følgesvenn til hverdagen

Gavetips 2. Nærende hårmaske (vegansk)

Denne nærende hårmasken har en magisk balsamtekstur og inneholder kokosnøtt- og jojobaoljer. Det vil gi næring til håret ditt, gi det glans og gjøre det mykt å ta på, og nevnte vi hvor vakker emballasjen er?Den nærende hårmasken inneholder 98,75 % ingredienser av naturlig opprinnelse, inkludert plantebasert keratin og kollagen. Gjør den til den perfekte planet- og dyrevennlige velværegaven til... vel.. alle med hår!

Gavetips 3. Passion Box - gavesett med 20 håndsydde teposer

En av våre ultimate bestselgere og personlige favoritter for gaveutdeling. Passison Box-gavesettet fra Tea Heritage er fullpakket med de deiligste teblandingene håndsydd i vakkert formede håndsydde teposer, de har til og med pene (og ofte glitrende) "dunk-tabs" (ikke sikker på hva som er riktig ord for den delen is), som satte dette gavesettet i toppen av den rimelige luksusgavesektoren. En tipp topp gave til alle som liker te til fikaen.

Gavetips 4. Vanilje cupcake tøfler i fuskepels

Disse tøflene er skapt av det britiske merket Fluffi, som har satt ut på et oppdrag for å skape den mest utrolige kvaliteten, mykeste og vakreste fuskepelsen på markedet. Og den beste delen? De vil at det skal være til en overkommelig pris. Vi mener at de har lyktes 110 %.

Hvis du vil gi noen den ultimate koselige gaven denne høsten, er disse vanilje cupcake tøflene svaret. Mykheten må virkelig føles for å bli trodd og prisen? Vel se selv. Norges desidert rimeligste luksustøfler.

Gavetips 5. Avellana Merida - skulderveske i brunt skinn

Ingen høstgarderobe er komplett uten den perfekte skinnvesken. Denne mock-croc-skuldervesken i kuskinn er den perfekte høstvesken. Den nydelige brunfargen vil se så pen ut blant de fallende bladene når du går gjennom byens gater. Og nevnte vi at den er håndlaget i Spania? Den perfekte gaven til noen som elsker håndlagde vesker av den vakreste designen og kvaliteten.

 

Gavetips - Perfekte gaver til høstens bursdager

 Dette er bare noen få høydepunkter fra vårt flotte utvalg av produkter, kom og utforsk resten for å finne den ultimate gaven til høstens bursdagsmottaker. Ta en titt på gaveseksjonen vår - her finner du et utvalg produkter som vi synes er spesielt "gifty".

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×