Hvorfor det er så viktig å sende et gratulasjonskort selv i 2023?

For mange av oss er våre mobile enheter vårt vanlige alternativ for kommunikasjon, men det er fortsatt mange grunner til å sende et pålitelig gratulasjonskort. Du kan finne gratulasjonskort for bursdager og bryllup, morsdag og jul og stort sett alle andre feiringer i mellom. Og likevel er det i dag veldig enkelt å fyre av et e-kort, tekstmelding, Facebook-melding eller til og med starte en WhatsApp-chat for å markere anledningen, men etter vår mening er det ingenting som slår å sende et tradisjonelt håndskrevet gratulasjonskort.

Hos Snyggelig har vi en rekke forskjellige gratulasjonskort som passer til alle de ovennevnte og mer til. Vi tar sikte på å finne interessante, etisk lagde og morsomme kort som skiller seg ut fra mengden. Så vi bestemte oss for å sette sammen en liste over seks gode grunner til å overtale deg HVORFOR du bør droppe det digitale og sende det perfekte fysiske gratulasjonskortet:

1. La din personlighet skinne.

Selve valget av kort, ordene du bestemmer deg for å skrive, disse tingene hjelper deg med å kommunisere følelsene dine til noen du bryr deg om. Ditt valg av gratulasjonskort sier mye om deg, mottakeren og det unike forholdet dere har til hverandre.

2. Gi dem noe å åpne på bursdagen deres

Den barnlige gleden ved å åpne gaver og kort forlater oss vel aldri? Men i disse dager, siden så mange av oss er avhengige av sosiale medier for å minne oss om folks bursdager, skriver vi en kort melding til veggen deres, og det er det. Ingenting å åpne, og en veldig offentlig, og ganske sjelløs bursdagshilsen.

En god grunn til å gi et gratulasjonskort er å gi vennen din eller familiemedlemmet sjansen til å åpne noe fysisk på bursdagen deres. Handlingen med å rive opp en konvolutt og avsløre det vakre kortet inni er mye mer tilfredsstillende enn å lese et innlegg på Facebook. Og i disse dager, med livet så travelt og pengene så trangt som det er, står mange voksne uten et ekte bursdagskort å avdekke, lese og holde på den store dagen.

3. Gratulasjonskort er en påminnelse om glede

Det fysiske kortet fungerer også som en konstant påminnelse om glede for hvor lenge din kjære viser det. Hver gang de går inn i stuen deres, ser de samlingen av gratulasjonskort som minner dem om at de er elsket. En visning av kort på et kappestykke eller på en hylle er en umiddelbar humørforsterker og kan bidra til å lindre ensomhet og løfte noens humør umåtelig.

4. Vis noen du tenker på dem

Du trenger ikke en spesiell anledning som bursdag eller jubileum for å sende et gratulasjonskort. Du har kanskje bare funnet et design som du tror den andre personen vil like, det kan være at de trenger oppmuntring, du vil kanskje bare koble til igjen etter å ha ikke snakket på en stund, men det faktum at du gikk utover en tekstmelding viser den andre personen hvor mye du bryr deg.

5. Gi dem noe å beholde

Til slutt, en av de beste grunnene til å gi et gratulasjonskort er at mottakeren kan beholde det for alltid. Mange har en boks eller en skuff hvor de oppbevarer og lagrer spesielle gratulasjonskort for alltid. Kort som er spesielt vakre, godt laget og sentimentale er perfekte for å beholde for alltid. De tar ikke mye plass og er fulle av mening og kjærlighet.

6. Det kan ta deg samme tid og krefter som et digitalt kort/melding.

Når du bestiller et kort på Snyggelig har du muligheten til å melde deg på vår kortskrivingstjeneste. Her kan du skrive ned de nøyaktige ordene du vil ha skrevet inn på ditt fysiske kort, så skriver vi det ord for ord, for hånd, inn i kortet og sender det direkte til mottakeren din. På den måten vil de motta et vakkert handwitten-kort rett i postkassen deres, og du trengte ikke engang å gå til postkontoret.Send dine kjære et minneverdig kort i dag fra vårt vakkert utvalgte utvalg. Et kort verdt å beholde.

Hvorfor det er så viktig å sende et gratulasjonskort selv i 2023?


Send dine kjære et minneverdig kort i dag fra vårt vakkert utvalgte utvalg. Et kort verdt å beholde.

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×