Har du hørt om adaptogenic kaffe?

Naturlig balanserer humøret ditt med adaptogener og kaffe.

For mange av oss er kaffe et hellig, sensorisk ritual: kaffekvernens milde summing, den bitre, jordaktige aromaen av nykvernede bønner, den første slurk av en velbrygget kopp...

Noen espresso-entusiaster og koffeinfri kaffefanatikere kan til og med avvise ideen om morgendrikke i tillegg til kaffe. Tross alt har det bevist helsemessige fordeler. Men hva om det var en måte å gjøre morgenkafferitualet enda mer fordelaktig for ditt generelle velvære?

Gå inn: adaptogen kaffe.

I denne korte guiden vil vi gjennomgå de fem beste fordelene ved å legge til adaptogener til din vanlige kaffedrikkerutine.

Hva er adaptogener?

Første ting først: Selv om du kanskje vet alt om å drikke svart kaffe, kan du være mindre trygg på adaptogenkunnskapen din.

Adaptogener er planter og sopp som kan hjelpe kroppen din med å tilpasse seg og takle stress. Dr. Brenda Powell forklarer for 'Time' at adaptogener kan gjøre for sinnet ditt hva trening gjør for kroppen din:

"Når vi trener, er det et stress på kroppen vår. Men etter hvert som vi fortsetter å trene og trene, blir kroppen bedre til å takle stresset av det, slik at vi ikke lenger blir like slitne eller så høy puls. [Med adaptogener] trener du kroppen din til å håndtere effekten av stress.»

Adaptogener virker ikke direkte på nevrotransmittere. I stedet reduserer de betennelse, bekjemper oksidasjon og har en rekke tilleggsfordeler som hjelper kroppene våre bedre å takle stress.

På sin side, uten all vår mentale energi fokusert på stress, har vi de kognitive ressursene til å utvikle sunne tankemønstre og stressresponsstrategier.

Typer adaptogener:

Det er mange påstått adaptogene urter og ekstrakter, inkludert:

 • Ashwagandha
 • Reishi-sopp
 • Shiitake sopp
 • Hellig basilikum
 • Gurkemeie
 • Maca
 • Matcha

De fleste av disse plantene har vært brukt i tradisjonell medisin i årtusener, mens andre er nyere oppdagelser. Imidlertid jobber moderne vitenskap dobbelt for å undersøke adaptogeners helsefordeler og forstå de spesifikke mekanismene som gjør dem så effektive.

Adaptogener anses generelt som risikofrie med få negative bivirkninger. Mange av disse plantene og urtene brukes ofte i matlaging - du har kanskje allerede noen i spiskammeret. Noen har imidlertid en bitter eller medisinsk smak som gjør dem mindre godt egnet for ditt neste middagsselskap.

De gode nyhetene? Kaffe kan maskere den sterke smaken av adaptogener. Ved å kombinere sterkere kaffe og adaptogener, vil du utvikle din egen personlige morgeneliksir med fordeler som strekker seg langt utover oppvåkningsrutinen din.

To motsatte strategier kan være like vellykkede. På den ene siden kan en kaffe med jordaktige (eller nøtteaktige, alt ettersom) smaksnoter som ligner på adaptogenet få denne smaken til å blande seg behagelig inn i kaffens sødme. På den annen side kan en kaffe med høy syre skjære gjennom den jordnærheten for noe mer forfriskende.

Vi har valgt å samarbeide med London Nootropics for å gi deg den best smakende, mest effektive og vakrest pakket adaptogene kaffen på markedet.

london nootropics adaptogen kaffe

London Nootropics ble vist på Dragons Den i Storbritannia og tar Storbritannia med storm med sin popularitet. Folk elsker smakene og de fantastiske effektene på stress- og energinivået og den generelle følelsen av velvære.

Prøv disse 3 adaptogene kaffeblandingene fra London Nootropics. Det adaptogene kaffemerket tar Storbritannia med storm. Blandet med adaptogener av høyeste kvalitet for å hjelpe deg med å finne flyten din - kom på med Mojo, finn mental klarhet med Flow og føl deg rolig og våken med Zen. Fri for konserveringsmidler og kunstige søtningsmidler. Bare rene naturlige ingredienser.

Vi har også et nydelig gavesett inkludert en keramisk termosflaske - perfekt for å nyte den adaptogeiske kaffen din mens du er på farten.

London Nootropics-produkter er egnet for følgende diettbehov:

 • Glutenfri
 • Uten meieriprodukter
 • Ketogen
 • Ingen kunstige søtningsmidler
 • Ingen konserveringsmidler
 • Paleo
 • Vegansk
 • Vegetarisk

 

Elsker du rabatter, nyheter og tilbud?

Bli med i Snyggelig Perks

×